
Saldus mirkytas batonas/duona pusryčiams
Kaip gimė šis receptas?
Gerai, gavau jūsų ingredientų sąrašą, kuriame net... 🍺 alaus yra? Pusryčiams?! Na, drąsu, ką aš galiu pasakyti! 😂 Bet mes čia taupymo misijoje, ir nors alus pusryčiams skamba kaip labai laukinis savaitgalis, mes paruošime kažką jaukaus ir saldaus, naudodami labiau pusryčiams tinkančius dalykus, tokius kaip jūsų 🥛 pienas, 🍞 batonas/duona ir ✨ cukrus. Pasiruoškit jaukiam ryto startui!

Ko mums reikia?
- 🍞 1 batonas arba riekelė duonos
- 🥛 200 ml pieno
- 💧 50 ml vandens
- 🥄 1-2 valg. š. cukraus (pagal skonį)
- 🧂 Žiupsnelis druskos (Bazinė spintelė)
- 🟢 ✨ Žiupsnelis cinamono (Pasirinktinai)
Kaip pagaminti? Lengva! 🚀
- Batoną ar duoną suplėšykite mažais gabalėliais ir sudėkite juos į dubenį.
- Atskirtame mažame dubenyje ar ąsotėlyje suplakite pieną, vandenį, cukrų ir druską.
- Jei naudojate, įmaišykite pasirinktinį žiupsnelį cinamono.
- Skystą mišinį užpilkite ant duonos gabalėlių dubenyje, kad jie būtų beveik visi panardinti.
- Palikite pastovėti 5-10 minučių, kad duona sugertų skystį ir suminkštėtų. Galite švelniai paspausti duoną.
- Patiekite saldų pieno ir duonos mišinį šiltą arba kambario temperatūros. Mėgaukitės savo biudžetui draugiškais pusryčiais!
Patarimai 🎭
💡 Pro Patarimai: 🥣 Neturite batono? Tiks bet kokia truputį apdžiūvusi duona! Ji netgi geriau sugeria pieno mišinį. ✨ Kad būtų ypač puresnis, pieno mišinį gerai išplakite prieš užpildami ant duonos. 🔥 Šį patiekalą geriausia valgyti šiltą, bet jei skubate, galite mėgautis ir vėsiu!
O kaip su pinigais? 💸
EUR 2.25