
Varškėčiai su vaisiais
Kaip gimė šis receptas?
🌟 Pasiruoškite neįprastai vakarienei! 🤔 Pateikėte varškės, grietinės, aliejaus, obuolio, banano, kiaušinio ir sūrio. Tiesą sakant, neatrodo kaip tipiškos pikantiškos vakarienės ingredientai, ar ne? 😂 Bet nebijokite, o drąsusis valgytojau! Turėdamas šiuos ingredientus ir jūsų norą valgyti mažiau kalorijų, aš sugalvojau puikius, lengvus varškėčius (įsivaizduokite šiek tiek pikantišką, šiek tiek saldžią magiją!), puikiai tinkančius nekaloringai vakarienei, patiekiamus su jūsų nuostabiais vaisiais. Kas sako, kad vakarienė negali būti šiek tiek saldi ir smagi? Kibkime į darbus! 🥞🍎🍌

Ko mums reikia?
- 🧀 200g Varškės
- 🥚 1 Kiaušinis
- 🥄 1 v. š. Grietinės
- 🧀 30g Kieto sūrio, tarkuoto
- 🍏 1 Obuolys, supjaustytas riekelėmis arba kubeliais
- 🍌 1 Bananas, supjaustytas riekelėmis
- 🍾 Aliejaus kepimui
- 🧂 Žiupsnelis druskos
Kaip pagaminti? Lengva! 🚀
- Dubenyje sumaišykite varškę, kiaušinį, grietinę, tarkuotą kietą sūrį ir druską. Gerai išmaišykite, kol viskas susijungs.
- Neprisvylančioje keptuvėje ant vidutinės kaitros įkaitinkite šiek tiek aliejaus.
- Šaukštu dėkite varškės masės porcijas į keptuvę, formuodami nedidelius varškėčius.
- Kepkite 3-4 minutes iš abiejų pusių, arba kol taps auksinės spalvos ir iškeps.
- Kol kepa varškėčiai, paruoškite vaisius. Obuolį supjaustykite riekelėmis arba kubeliais, bananą supjaustykite riekelėmis.
- Patiekite šiltus varškėčius kartu su šviežiomis obuolių ir bananų riekelėmis.
Patarimai 🎭
💡 Profesionalūs patarimai varškėčių šlovei: - 🥣 Jei tešla atrodo per skysta, galite pridėti labai nedaug (1-2 v. š.) miltų, jei netyčia turite jų pasislėpusių spintelėje, bet tai nėra griežtai būtina! - 🧊 Jie skanūs šilti, bet likučius galima laikyti šaldytuve vėlesniam greitam užkandžiui! Tik gal paslėpkite juos nuo alkanų akių. 👀 - ☀️ Šie varškėčiai taip pat NUOSTABŪS pusryčiams, jei nuspręsite pakeliauti laiku su savo patiekalu! Tiesiog pabarstykite žiupsnelį cinamono. ✨
O kaip su pinigais? 💸
EUR 2.50