
Gaivūs pusryčiai su varškės sūriu ir uogiene
Kaip gimė šis receptas?
Šie pusryčiai – puikus būdas pradėti dieną lengvai ir skaniai. Varškės sūris suteiks sotumo, o švieži vaisiai ir uogienė – gaivos ir saldumo. Greita ir paprasta, tad liks daugiau laiko ramiai išgerti rytinės kavos (ar arbatos!).

Ko mums reikia?
- 🥛 200 g Pilos Cottage Cheese
- 🥣 150 g Valio Profeel Protein Pudding (Milk Chocolate)
- 🍎 1 vnt. obuolys
- 🍯 2 v. š. abrikosų uogienė
- 🍋 1/2 vnt. citrina
Kaip pagaminti? Lengva! 🚀
- Obuolį nuplaukite, nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais.
- Dubenyje sumaišykite varškės sūrį su Valio Profeel baltyminiu pudingu (šokolado skonio).
- Įmaišykite supjaustytą obuolį.
- Perkelkite mišinį į du indelius ar stiklines.
- Ant viršaus uždėkite abrikosų uogienės ir, jei norite, pašlakstykite citrinos sultimis (suteiks papildomos gaivos!).
Patarimai 🎭
- Jei norite daugiau saldumo, galite įdėti šaukštelį medaus arba klevų sirupo.
- Vietoje obuolių tinka ir kiti minkšti vaisiai, pavyzdžiui, bananai ar kriaušės.
- Šį patiekalą galima paruošti iš vakaro ir laikyti šaldytuve, kad ryte sutaupytumėte laiko.
- Norėdami suteikti traškumo, pabarstykite riešutais ar sėklomis.
Porcijos 🍽️
2 porcijos
O kaip su pinigais? 💸
EUR 5.00